🌿Màtràban ülök a fehér napozóágyon, vàllamon a meleg, puha takaró…és vacogok. Mègis jólesik ez a kis borzongás.
🌿Pihenni jöttem, kikapcsolódni és feltöltődni, ugyanazzal az elhatározással mint mindenki, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik.
🌿Erre mi törtènik? A nyugalom nemhogy lecsendesítenè a gondolataimat, de úgy döntött, hogy aktivizàlja magàt. Jönnek az új gondolatok, talàn a làtvány teszi ezt velem, talán az a mérhetetlen bèke, amely itt a hegyekben fogadott vagy a friss levegő amivel nem tudok betelni. Nem tudom, de nem is keresek rà magyaràzatot.
🌿Nézem a fàkat, nèzem a falevelek különböző zöldbe hajló színeit, árnyalatait és formàit.
Semmi kirívó, semmi magamutogatás, a maguk nemes elegenciàjàval, mèltóságával mutatjàk magukat, hirdetik a magabiztosságot, az Èlet erejèt!

eletfa-fekete-karkoton

Kattints a fotóra, ahol a karkötőt találod!


🌿Az èkszereimben ezeket az érzéseket, energiàkat szeretnèm átadni szàmotokra is. Ha valaki felveszi az àltalam kèszített fülbevalót, karkötőt, egyszerre érezze magàt elegànsnak, különlegesnek, az ebből fakadó kisugárzást (is) vegye észre a környezete. Ha ezt sikerül elérni, akkor megérte.
🌿 Én ha zöldet vàlasztok, a természetessèget kèpviselem, ha sàrgàt akkor ragàlyos a vidàm hangulat, fehérben a romantikus érzések dominànsak, feketèben az elegancia és a hozzá társuló viselkedési formàk erősödnek fel.
🌿Te melyik színben érzed magad magabiztosnak?
🌿 Szèp napot kívànok!
Szeretettel: MaryAnn💝