Vajon a Te ékszertartód milyen lehet?

A MaryAnn Design zárt csoportjában a csajok, nők, édesanyák, vállalkozók és egy Sára nevezetű kislány arra inspirált, hogy ez a cikk megírásra kerüljön, hogy az itt található fotók ne vesszenek kárba, ne tűnjenek el a közösségi oldal felületén. Számomra különösen értékesek, mert Tőletek kaptam!

Mi, az ékszert szerető Nők imádjuk gyűjteni a különböző színű, formájú és stílusú divatkiegészítőket. Ebből következik, hogy egy idő után a tárolásuk kisebb problémát okoz számunkra, hogyan helyezzük el a fülbevalóinkat, nyakláncainkat és karkötőinket.

Azt már alig merem leírni, ha a tárolást sikerült végre megoldani, akkor imádkozunk magunkban, hogy kutakodás nélkül találjuk meg az aktuális ruhánkhoz, a hozzá illő ékszerszettet. Valljuk be, sokszor nehézséget okoz

  •  hogyan
  • miben tároljuk a kincseinket és
  • átlátható legyen!

Olyan ez az ékszertartó mint egy női táska. Minden elfér benne, de a kellő pillanatban nehezen találjuk meg benne a megfelelő kiegészítőnket.

Ebben a cikkben különböző ötletekkel fogtok találkozni, amelyek nem az internetről, nem különböző oldalakról származó hiper-szuper és fotoshoppolt fotók, hanem Tőletek érkezett. Olyan kreatív nők fotóit láthatjátok akik felvállalták, hogy megmutatják, miben és hogyan tárolják az ékszereiket.

Eddig tartott a bevezetőm, most már jöjjenek a képek és az ékszertartók.

Saját készítés

Saját készítésű ékszertartó

  1. Saját készítésű ékszertartó

A legelső egy nagyon kreatív ötlet, amelynek a tervezője és kivitelezője Zsovár Ágota.

Egyedi, kreatív és különleges. Van benne valami titokzatosság amelyet ha meglátunk, azon nyomban tudni akarjuk, mi rejtőzik a kis ablakban, pillanatokon belül kíváncsiak leszünk arra, hogyan készült.

Egyszerűen imádom ezt a stílust, odavagyok ezért az ötletért, őszinte elismerésem az Ágotának!

 

2. Képkeretbe illesztett ékszertartó

Képkeretbe készített ékszertartó

Zseniális ötlet, amely nagyon látványos és dekoratív.

Számomra azért is különleges, mert ha valakinél a személyes tárgyak a falon találhatóak, vagyis mindenki számára észrevehetőek, az azonnali beszédindítást eredményez.

Olyan ez, mintha belepillanthatnánk picit a vendéglátónk lelkivilágába, a személyiségébe és ő ezt nyíltan felvállalja.

Akinél ez a csodás ékszertartó található: Pánya Norbertné.

3. Nőies ékszertartó

Nőies ékszertartó

Ez a nőies ékszertartó egy olyan nőnél található, aki örömmel mutatta meg a MaryAnn Design zárt csoportjában a legújabb szerzeményét. Ez sem a megszokott, hagyományos ékszertartó, láthatóvá válik a tulajdonosának kicsit a személyisége, a finom nőiesség fontossága.

Azt viszont nem sejthette, hogy amikor ezt a fotót elküldte, ezzel számomra dupla örömet szerez. Egyrészt hihetetlenül örültem a fotónak, majd tudatosult bennem, hogy az általam készített fülbevaló is rajta van. Természetes, hogy nem álltam meg szó nélkül, azonnal megköszöntem és ezt a választ kaptam:

“Azok kerültek rá amiket napi szinten használok! ❤️” Völlerné Rákos Hilda

Kész – itt végem volt! Érzelmi cunami söpört át rajtam, szavakba nem tudom önteni, milyen boldog voltam. Nekem ezekért a pillanatokért éri meg nap mint nap írni, posztolni, tervezni.

Köszönöm még egyszer a fotókat Nektek, egy élmény volt látni és megtisztelő a bizalmatok!

Ha végigolvastad a cikket, akkor elárulom, hogy ez még csak az 1. rész volt. A MaryAnn Design zárt csoportjában még több fotó érkezett, amelyeket napokon belül kizárólag cikk formájában fogok megosztani.

Gyere és tarts velünk a következő alkalommal is.

Üdvözlettel:

MaryAnn