Megállíthatatlanul dübörög tovább a „Ti küldtétek” cikksorozat, amely az általatok beküldött fotókból íródik, jelenleg az ékszertartók sorozat 3. cikkét olvasod.

Újabb 3 kreatív és inspiráló ékszertartó kerül ma bemutatásra számodra, a központi téma az ékszerek függőleges tárolása.

Látványos ékszertartó

Az első fotón Andrea Mandel Koncz különleges ékszertartóját látod. Impozáns, látványos, külön tetszik az átláthatósága. Reggel egyébként is rohanásban vagyunk, így az aznapi öltözékünkhöz gyorsan kiválaszthatjuk a megfelelő ékszereket. Gyorsan rápillantunk és már emeljük is le a színben, stílusban hozzáillő öltözékünkhöz illő kiegészítőinket.

“A dobozkába az ezüst ékszereimet tartom, de van még sok pici doboz amiben külön vannak még ékszereim 🙂 ( főleg fülcsik)”

 

 

Párom készítette

Kóti Veronika csodaszép ékszerei, ezen a kreatív, egyedi kivitelezésű tartón található, amely egy hófehér vállfa.

„Párom készítette a szerinte “kacattartót”

– Nos, értékelem a párja humorát :), elismerésem a szép kivitelezésért, melyhez itt is szeretnék gratulálni, azonban mi nők tudjuk, hogy számunkra mi a szép, és nem elégszünk meg a tömegcikkekkel, szükségünk van arra, hogy az ízlésünk, elképzelésünk valamilyen formában testet öltsön.

Egyfajta önkifejezési forma ez nekünk.

Veronika a  tükör mellett helyezte el az ékszertartót, a tükör szintén hófehér, így megvan az összhang, és ugyanaz az átláthatóság jellemzi, mint a fentebb leírtakat.

Egyedi ötlet alapján készült

A harmadik nagy kedvencem, a Nagy Dóri által beküldött ékszertartó.

A karkötők, fülbevalók és nyakláncok számára tervezett egyedi tartó, a falon egy gyöngyszem.

Jó ránézni, személy szerint én biztosan nem állnám meg, hogy közelebb ne lépjek hozzá, és abban is biztos vagyok, hogy minden egyes ékszerhez egy-egy történet is fűződik.

Kreatív megoldás, szép kivitelezés, egyedi ötlet. Kívánhat -e egy nő ennél többet?

Köszönöm mindenkinek a fotókat, nincs megállás a cikksorozat folytatódik tovább.

Ha lemaradtál volna:

Az első cikket itt találod: https://maryanndesign.hu/2019/08/13/kulonleges-ekszertartok/

A második cikk pedig itt elérhető: https://maryanndesign.hu/2019/08/15/207920/

MaryAnn