Ez a weboldal Nótinné Csikós Marianna e.v. (továbbiakban: www.maryanndesign.hu) szellemi terméke és a logó ábrája Nótinné Csikós Marianna tulajdona. A maryanndesign.hu weboldal bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva.

Tilos a honlap teljes egészének ill. részeinek másolása, feldolgozása és további üzleti célú felhasználása Nótinné Csikós Marianna előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A weboldalon elhelyezett szöveges tartalom másolása esetén, a másolási kötbért 50.000 Ft + ÁFA / hó / megkezdett A4-es oldalban határozzuk meg. Az így számított kötbért számlába állítjuk és az okozott kárt jogi úton behajtjuk.

A weboldalunkon elhelyezett képi és grafikai adattartalom kereskedelmi célra szerzői jogdíjfizetés nélkül felhasználható elemeket tartalmaz, azok forrását a későbbiekben részletezzük.

Weboldalunk fejlesztéséhez felhasznált szoftverek és alkalmazások után a licence díjak minden esetben megfizetésre kerültek, valamint azok felhasználási feltételeinek betartására különös figyelmet fordítunk.

Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: WordPress.com, ElegantThemes.com, Divi.com, Pixabay.com, Kapcsolati oldalon felhasznált ikonok: Icon made by Freepik from www.flaticon.com

Kattints ide a Jogi nyilatkozat letöltéséhez Jogi nyilatkozat letöltéséhez kattints az ikonra

Mi a maryanndesign.hu-nál mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legfontosabb tájékoztató anyagokat online is elérhetővé tegyük. A dokumentumok megnyitásához Adobe® Reader® program szükséges, melyet – amennyiben böngésződ kiegészítő alkalmazásaként nem áll rendelkezésére – az Adobe Systems honlapjáról díjmentesen is letölthetsz. A program letöltését követően klikkelj a PDF fájra mutató linkre. Ezt követően az adott fájlt igény szerint átlapozhatod, végigolvashatod vagy akár ki is nyomtathatod.

Kattints ide az Adobe Reader letöltéséhez

Az indokolatlan adatforgalmi költségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a letöltés előtt csatlakozz egy WiFi-hálózathoz.